Infóvonal: +36 1/2405-851 vagy +36 30/9121-203
PANN-TOX KFT. Szellőzőtisztítás, rovar- és rágcsálóírtás

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a szellőzőtisztítás, rovar- és rágcsálóirtás területén. Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Poloskairtás

Ágyi poloskairtás

Kétszeri kezeléssel megsemmisítjük az ágyi poloskákat és az utánpótlásukat biztosító lárvákat is, így hosszú időre mentesítjük a kezelt területet.

Csótányirtás

Csótányirtás

Hatékony csótányirtás a legkorszerűbb gél-technológiával vagy a hagyományos permetezés módszerével. Megszabadítjuk Önk a csótányoktól!

Hangyairtás

Hangyairtás

A különböző hangyafajoktól esetenként eltérő módszerekkel, de azonos végeredménnyel, egyszeri kezeléssel tisztítjuk meg a kezelt területet.

Darázsirtás

Darázsirtás

Már egyszeri kezeléssel is végleges megoldást kínálunk. A darazsak irtása különösen veszélyes, ezért mindenképpen bízza szakemberre.

Bolhairtás

Bolhairtás

A padlók kezelésével és a falak 1 méter magasságig történő bepermetezésével megsemmisítjük a kifejlődött vérszívó bolhákat és az utánpótlásukat biztosító lárvákat is.

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

A zárt tereket a legrövidebb időn belül mentesítjük a rágcsálóktól (egerektől, patkányoktól), a szabad területeken pedig minimálisra szorítjuk le jelenlétüket.

Szellőzőrendszer tisztítása

Szellőzőrendszer tisztítása

Magyarországon található valamennyi típusú panelházban végeztünk már szellőzőrendszer tisztítást: az évek során felhalmozódott szennyeződést gyorsan és szakszerűen távolítjuk el.

HACCP

HACCP

A HACCP rendszert alkalmazó vállalkozások részére kínáljuk az OEK előírásai szerint kidolgozott rovar- és rágcsálómentesítési programcsomagunkat.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel ezt az oldalt: