Ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás
Megjelenése:4-8 mm, lapos, lencse formájú
Táplálék:emberi vér
Ismertetőjegy:jellegzetes szag
Irtás ára:1 szoba 13.900,-Ft-tól

Kétszeri kezeléssel megsemmisítjük a kifejlődött poloskákat és az utánpótlásukat biztosító lárvákat is, így hosszú időre mentesítjük a kezelt területet. Hívjon minket, ha meg szeretne szabadulni az ágyi poloskától!

Videó a munkánkról

A helyszíni munka során garantáljuk a 100%-os diszkréciót: sem a gépjárművön, sem a munkaruházaton nem találhatók a cégünkre és a tevékenységünkre utaló feliratok, logók, képek. Így környezete nem tudja meg (szomszédok, környéken lévő többi üzlet, vagy a környéken sétáló emberek), hogy kollégáink mi célból érkeztek.

Ágyi poloska irtása tartós méregmezővel

Az ágyi poloska rendkívül szapora és szívós parazita, táplálék nélkül akár fél évig is életképes.

Kétszeri, cégünk által végzett permetezéssel kezelésünket garantáltan nem éli túl. A kezelt terület emberek és melegvérű háziállatok számára a permetszer száradását követő szellőztetés után azonnal használható.

Elszaporodását permetezéssel kialakított tartós méregmezővel gátolják meg szakembereink. Kiegészítő kezelésként porozást, füstképzést és hidegködképzést javaslunk.

Jó tudni az ágyi poloskáról

Az ágyi poloska kizárólag emberi vérrel táplálkozik. Általában behurcolással jelenhet meg környezetünkben, de a szomszéd lakásból is átjöhet. Mérete 4-8 mm, lapos, lencse formájú, bűzmirigye révén jellegzetes szaga van. Éjjel aktív, emiatt leginkább az ágyban és annak közelében bújik meg. A nőstény kb. 1-2 évig él és ez idő alatt kb. 300-500 db petét rak le, melyek szintén vérrel táplálkoznak.

Mit tehetünk megelőzésként?

  • Használt holmik vétele-eladása rovarmentes állapotban történjen.
  • Az olyan faanyagokat, amelyek épületek bontásából származnak, 6 hónapig üres helyen kell tárolni (pl: üres raktárban) így a táplálék megvonásra kerül, és a poloskafertőzöttség megszűnik.
  • Üdülőkben, szállodákban, olyan helyeken, ahol a lakók gyakran cserélődnek, rendszeresen megelőző irtószeres permetezést érdemes alkalmazni.