Hangyairtás

Hangyairtás

A különböző hangyafajoktól esetenként eltérő módszerekkel, de azonos végeredménnyel, kétszeri kezeléssel tisztítjuk meg a problémás területet. Szabadoljon meg a hangyáktól, vegye igénybe hangyairtási szolgáltatásunkat!

A hangya házak, lakások, irodák konyháiban, vizes blokkjaiban és egyéb helyeken is előfordulhat. Megmászik minden cukor tartalmú élelmiszert. A hangya irtását a szakembereink permetezéssel végzik.

Videó a munkánkról

A helyszíni munka során garantáljuk a 100%-os diszkréciót: sem a gépjárművön, sem a munkaruházaton nem találhatók a cégünkre és a tevékenységünkre utaló feliratok, logók, képek. Így környezete nem tudja meg (szomszédok, környéken lévő többi üzlet, vagy a környéken sétáló emberek), hogy kollégáink mi célból érkeztek.

Célzott sávpermetezés

A célzott sávpermetezés

  • a közlekedő területek kezelése mellett
  • a búvó- és tartózkodó területek kezelését,
  • valamint a hangyák vonulási útjainak kezelését is jelentik.

Szakemberünk a hangya ellen a falszegleteket, réseket-repedéseket, vizesblokkokat, WC-t, fürdőszobát, konyhát, a csővezetékek faláttörési helyeit, valamint a szemétgyűjtő helyek körüli területeket permetezi. Amennyiben szükséges, a gáztűzhely, a hűtőszekrény alatti és mögötti területek, az ajtó- és ablakkeretek is kezelésre kerülnek.

Biztonságos megoldások

A permetezéses hangyairtást úgy végezzük el, hogy az az emberekre, állatokra és a környezetre nézve teljesen biztonságos. A permetszer gyakorlatilag nyomtalan, nem károsítja a kezelt felületet, könnyen kiszellőztethető.