Bolhairtás

Bolhairtás
Irtás ára:20.000,-Ft-tól

A padlók kezelésével és a falak 1 méter magasságig történő bepermetezésével megsemmisítjük a kifejlődött vérszívó bolhákat és az utánpótlásukat biztosító lárvákat is. Hívjon minket, ha meg szeretne szabadulni a bolháktól!

Videó a munkánkról

A helyszíni munka során garantáljuk a 100%-os diszkréciót: sem a gépjárművön, sem a munkaruházaton nem találhatók a cégünkre és a tevékenységünkre utaló feliratok, logók, képek. Így környezete nem tudja meg (szomszédok, környéken lévő többi üzlet, vagy a környéken sétáló emberek), hogy kollégáink mi célból érkeztek.

Bolha irtása permetezéssel

Szakembereink a padlók kezelésével és a falak 1 méter magasságig történő bepermetezésével végzik a bolhairtást. Az irtás hatékonyságát bolhalárva növekedés gátló adalékanyaggal fokozzuk.

A bolháknak többféle fajtájuk létezik, de kártételük szempontjából nincs jelentősége. A padlón várakozó bolhák a mozgást érzékelve ugranak fel áldozataikra. Akár 1 méter magasra is felugranak, ezért is fontos, hogy szakembereink a falakat 1 méter magasságig permetezik be.

Mit tehetünk megelőzésként?

  • A bolhák elsősorban a pincékben találhatóak meg (pl.: ha oda befészkelték magukat a kóbor macskák). Innen hurcolhatjuk be lakásba. Az első feladat, hogy meg kell akadályozni a kóbor állatok pincébe történő bejutását.
  • Ha bolhás pincébe kell lemennünk, védjük magunkat rovarriasztó készítménnyel, ezzel megakadályozzuk a lakásba történő behurcolást.
  • Fontos, hogy a háziállatainkat a számukra készült bolhariasztó eszközökkel védjük (nyakörv, spray, csepp).