1996 óta társasházak, egyéni megrendelők, vendéglátó és kereskedelmi vállalkozások részére egyaránt kínáljuk szolgáltatásainkat. A Magyarországon található valamennyi típusú panelházban végeztünk már szellőzőrendszer tisztítást.

Az általánosan előforduló rovarok (darázshangyacsótánybolha, poloska) és rágcsálók (egér, patkány) eltűntetése számunkra nem jelent problémát. Nagy szakértelemmel, könnyedén, rutinosan oldjuk meg ezeket a feladatokat, de szeretjük a különleges kihívásokat is, ahol igazi szakértelemre van szükség. Munkáink színvonalát az IPC (Integrated Pest Control) és IPM (Integrated Pest Management) követelmény-rendszerek következetes alkalmazásával is garantáljuk.

2003-tól foglalkozunk HACCP – kártevő-mentesítési rendszerek komplex kiépítésével (tervezés, tanácsadás, kivitelezés). Magán megrendelők, lakásfenntartó szövetkezetek, óvodák, iskolák, élelmiszerüzletek, éttermek, irodaházak, élelmiszergyártók és ipari létesítmények egyaránt rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Ingyenes telefonos szaktanácsadás

100%

HACCP megfelelés

100%

Diszkréció

100%

Garancia

100%

18 éves szakmai tapasztalat

100%

Kiszállás Budapesten

100%

Szellőzőrendszer tisztítás esetén kiszállás az egész országban

100%