Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás
Irtás ára:11.500,-Ft-tól

Legyen szó családi házról, lakásról, ipari épületről vagy mezőgazdasági raktárról, a zárt tereket a legrövidebb időn belül mentesítjük a rágcsálóktól (egerektől, patkányoktól), a szabad területeken pedig minimálisra szorítjuk le jelenlétüket. Szabaduljon meg a rágcsálóktól, vegye igénybe szolgáltatásunkat!

A csalétekkel ellátott szerelvényeinket szakembereink az egér és a patkány jellemző előfordulási és vonulási útjain helyezik el. Ennek következtében a rágcsálók gyorsan megtalálják és elfogyasztják a számukra vonzó ízű és illatanyagú csalétkeket, ezért hatása gyors és biztos.

Videó a munkánkról

A helyszíni munka során garantáljuk a 100%-os diszkréciót: sem a gépjárművön, sem a munkaruházaton nem találhatók a cégünkre és a tevékenységünkre utaló feliratok, logók, képek. Így környezete nem tudja meg (szomszédok, környéken lévő többi üzlet, vagy a környéken sétáló emberek), hogy kollégáink mi célból érkeztek.

Biztonságos megoldások

A rágcsálóirtás során alkalmazott technológiáink biztonságosak:

  • Hatóanyagainkat kulccsal nyitható, erős szerelvényekben helyezzük el, ezért csak a rágcsálók érhetik el a mérgezett csalétket.
  • A biztonságot még tovább fokozza, hogy szóródásmentes anyaggal dolgozunk.
  • A mérgezett csalétek erősen keserített íze miatt undort kelt, így nem kell félni attól, hogy gyermek, házi-és haszonállat fogyaszt belőle.
  • Kizárólag hatóságilag engedélyezett és bevizsgált szerelvényeket és hatóanyagokat használunk.

A legjobb egér- és rágcsálóirtás a megelőzés

Az egér az emberek közvetlen közelében nagy pusztítást tud okozni, illetve fertőzést (pl.: szalmonella) is terjeszt ürülékével, nyálával és szőrével. Érdemes a bajt időben megelőzni.

A megelőzés során elsősorban a rágcsálók bejutását, megtelepedését kell megakadályozni:

  • Az épületek úgy legyenek kialakítva, hogy a rágcsálók ne tudjanak bejutni.
  • A meglévő épületek hiányosságait ki kell javítani.
  • A lyukakat be kell tömni üvegcserepes habarccsal.
  • Célravezető a táplálékforrás megvonása, például a szemét zárt helyen történő tárolásával és rendszeres elszállításával.
  • A lehetséges fészkelő és búvóhelyeket meg kell szüntetni.

Fészkelőhelyek és búvóhelyek megszüntetése

A rágcsáló fészkelő- és búvóhelyeinek kialakulását egy egyszerű módszerrel meg lehet akadályozni: sem az egér sem a patkány nem szereti ha zavarják, ezért fontosabb helyeken a tárgyak rendszeres átmozgatásával elűzhetjük a rágcsálókat.A rágcsáló fészkelő- és búvóhelyeinek kialakulását egy egyszerű módszerrel meg lehet akadályozni: sem az egér sem a patkány nem szereti ha zavarják, ezért fontosabb helyeken a tárgyak rendszeres átmozgatásával elűzhetjük a rágcsálókat.